SGK MEMURLARI
05 Eylül 2010, 07:23:37 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: PERFORMANS ALAMAYACAKLAR  (Okunma Sayısı 130 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhalif
Genel Moderatör
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 176

« : 27 Temmuz 2010, 20:28:15 »

Slm arkadaşlar .

Ünitemizde  düzenli olarak her ay farklı bir servise  performans ödemesi yapılıyor (hak hukuk? neyse) . ağustos ayında ben 3 hafta izin alacağım ve servisimiz ağustosta performans alacak personel şefi derki madem izne çıkıyorsun senin performansını 3 hafta keserim diyor (!!!)  Sinirli.fazla münakaşaya girmedim ama bildiğim kadarıyla performans  başarıya veya performansa göre veriliyor yani çalışılarak hak edilen birşey değil. ben 3 hafta tatil yaparım ama 1 haftada fevkalade işlerimi yoluna koyabilirim hem servis servis veriliyor sa ki öyle servis arkadaşlarımın performansı yüksek tutabilirler ...
anlayacağınız biraz bilgiye ihtiyacım var 150 TL yi kaptırmamak için düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.  Şokta
Sponsor Bağlantı

SgkMemurları
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı Sitemiz üyelik sistemine dayalı bir forum şeklindedir bu yüzden site  her türlü ziyaretçi ve kullanıcıya açıktır. Kullanıcı ve ziyaretçilerin paylaşacak olduğu yasal olmayan her türlü içerikten ziyaretçi yada kullanıcının kendisi mesuldur. Bu gibi durumlardan kaynaklanan zararlardan dolayı sitemiz yönetimi sorumlu tutulamaz.
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc