SGK MEMURLARI
05 Eylül 2010, 07:17:33 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Halkla ilişkiler Birimi denince...  (Okunma Sayısı 150 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhalif
Genel Moderatör
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 176

« : 04 Şubat 2010, 09:22:02 »

Halkla İlişkiler Birimi hemen her ünitede mevcut olan bir birim olmasına karşın  malesef adına yakışır bir hizmet anlayışı göremiyoruz.İlk telefuzda halka yardım amaçlı bir servis izlenimi versede malesef gerek ARGE anlamında gerekse Kurumumuz misyon ve vizyonunun gerisinde kalmış bir birim.Umarım birkaç  birime destek hizmeti vermekten ziyade Kurumun en güzide birimleri arasında yerini alır ve gerçek hakettiği yere gelir .Nato kafa nato mermer zihniyetinin bir an önce değişmesi ...
Sponsor Bağlantı

SgkMemurları
yağız_36
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 335

« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2010, 14:28:48 »

Bence halkla ilişkiler birimini dörtbaşı mamur konumuna getirseniz ne yazar. O birimde görev alacak bireylerin insana insanca muamele edenlerden oluşması gerekir. Karşısındaki insana kızarak, hor görerek, hakir görerek, aşağılayarak cevap veren ve işini yapan çok memur gördüm. Bu birmlerde çalışacak insanların öncelikli olarak insan psikolojisini iyi anlayan, empati kurabilenlerden oluşması çok önemlidir.
aysay
Genel Moderatör
Acemi Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 9

« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2010, 16:58:39 »

acaba biz çalışanlar insanca muamele görebiliyoruz mu? çalıştığımız kurum bizim ne kadar arkamızda?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı Sitemiz üyelik sistemine dayalı bir forum şeklindedir bu yüzden site  her türlü ziyaretçi ve kullanıcıya açıktır. Kullanıcı ve ziyaretçilerin paylaşacak olduğu yasal olmayan her türlü içerikten ziyaretçi yada kullanıcının kendisi mesuldur. Bu gibi durumlardan kaynaklanan zararlardan dolayı sitemiz yönetimi sorumlu tutulamaz.
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc